Matiné a Platzon

Olvasási idő: 1 perc

Tanulva a múltkori moziból, most komolyabb technikát vetettünk be. Hála a LED falnak, nem kellett a sötétre várni, így már délután is tudtunk vetíteni a gyerekek nagy örömére.

A galéria után rejtettem el néhány személyes gondolatot, majd lapozzatokat oda le, köszi! 🙂

A vetítés, a szörpök és a rágcsák mind csak ürügy volt. A lényeg (számomra), hogy együtt voltunk. Az emberek kimozdultak otthonról, eljöttek beszélgetni, játszani és persze mozizni. Nekem a személyes kedvencem, ahogy a legidősebbek és a legfiatalabb együtt Mölkkyznek és közben nagyokat nevetnek és örülnek egy-egy jó dobásnak.

Jött egy néni, bekiabált a kerítésen. Mondta, hogy a film nem érdekli, mozizni nem akar, de értékeli, hogy szervezünk közösségi eseményeket és hozott két üveg házi szörpöt, hogy támogasson minket.

Kicsivel később megjelent a Német Nemzetiségi Önkormányzat képviseletében két kedves ember. A már ismert módon bekiabáltak, ők sem akartak mozizni, csak hoztak egy láda barackot nekünk.

A rendezvény végén egy barátom segített elbontani a LED falat a technikus srácoknak. Covid előtt mindenféle rendezvényeken dolgozott és hiányzik neki a munkája, főleg a fesztiválok. Távozáskor azt mondta: tekerhettem kábeleket, pisilhettem toitoiba, tök jó volt!

És tényleg jó volt. Kinek a kábeltekerés, kinek a Mölkky, kinek a mozi miatt.