Meglepetés #DiDi módra

Olvasási idő: 2 perc

Ismertek minket, vágyakozunk, álmodozunk, tervezünk, majd társakat keresünk és a tettek mezejére lépünk! Most sem történt másként 🙂 Így született meg az ötlet, hogy Valentin-napon valamilyen formában mosolyt csaljunk a diósdi arcokra! Így este kilenc körül, azt hiszem ki is jelenthetem, hogy SIKERÜLT!!!

Megtudtunk közben sok mindent Szent Bálintról és a Bálint napi szokásokról, de ami megragadott, hogy nem csak a szerelmesek és epilepsziások, de még a lelkibetegek védőszentje is!
Ebben a furcsa, pandémiás, korlátozásokkal teli évben, ami mögöttünk van, fontos, hogy megőrizzük lelki egészségünket. Ez is az egyik oka, hogy belekezdtünk a megvalósításba 🙂

Könyvjelző szíveket hajtogattunk, sokat… nagyon sokat 😉

Majd egy régi vágyam teljesült! Az „Ültess el szívek”-et készítettünk – tojástartót áztattunk, turmixoltunk, ételfestékkel színeztük, belekerültek a méhecske-barát kert virágmagjai. Utána már csak formázni kellett, szárítani és ….

Gyűlnek, gyülekeznek!

Kerestünk néhány lelkes DiDi-tagot és szétosztottuk aszíveket, hogy a város, lehetőleg minden részére jusson belőlük. Ófalu, Kőbánya, Liget, Árpád-házi lakópark, Sashegyi rész 🙂

Ahogy mondani szokták: ” A többi már történelem”

Köszönjük, hogy lelkesen kerestétek, megosztottátok a talált szíveket, hogy velünk örültetek!
Köszönjük a mosolyokat 🙂

Hamarosan találkozunk 😉

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.