Legyél Te is GEOLÓGUS!

Olvasási idő: 2 perc

Sok szeretettel meghívunk Titeket egy izgalmas szabadtéri programra!
A Legyél Te is geológus esemény helyszínéül a diósdi Kőbányát választottuk, ahol az impozáns sziklafalak között elmeséljük Nektek a terület kőzeteinek és formációinak történetét!
Bemutatjuk, hogy milyen állatok és növények borították a környező területet az ember előtti időkben. Ha nyitott szemmel jártok rengeteg fosszíliára bukkanhatok akár a talpatok alatt is.

Ha Te is szeretnél egy kicsit geológus szemmel szétnézni, akkor itt a helyed!

Az esemény kifejezetten ajánlott minden korosztály számára, a legkisebbeket gyereksarokkal várjuk, a kis geológusok a geohomokozóban sok-sok kincset találhatnak. Kényelmes, kirándulásra alkalmas ruhában érkezzetek, mert a program során bebarangoljuk a felhagyott bánya egyes területeit és a környező turista ösvényeken is teszünk egy kellemes sétát. Az eseményen résztvevő kis- és nagy geológusok kitölthetnek egy furfangos geokvízt.
A kitöltők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A geo kirándulás kiindulási pontja a diósdi Alsó-Kőbánya, ahol majd megtaláljátok a regisztrációs sátrat (itt egy kis meglepetéssel kedveskedünk Nektek!)
Az erdő és a bánya területe Dió Döme sétálójának ad helyet, ahol a mesepontokon csodálatos népmesékre bukkanhattok!
Az eseményre előregisztrálók külön meglepetést kapnak. Az online regisztrációs kérdőívet a következő linken éritek el: https://bit.ly/legyélteisgeológus
Helyszín: Diósd, Alsó-Kőbánya
Időpont: 2022.06.18. 14:30

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.