Jane Goodall és a Diósdiak Diósdért

Olvasási idő: 2 perc

Valamikor a nyáron olvastunk egy lehetőségről a Jane Goodall Intézet honlapján. Gondolkoztunk, hogy pályázzunk-e. Szinte az utolsó pillanatban, de beadtuk.

Büszkeség

Nagy örömünkre pályázatunk sikeres volt. Így madáretető-örökbefogadási programunk új lendületet kap, fókuszban a fiatalok környezeti nevelésével!
Ezáltal megalakítjuk a diósdi Roots and Shoots csoportot! Még találunk neki egy jó kis nevet, hogy a gyökereinkből, hogyan hozunk rügyeket…

Hamarosan jövünk a részletekkel. Addig is csatlakozunk a no waste novemberhez!

A No Waste November (NWN) egy nemzetközi mozgalom, ami arra biztatja az embereket, hogy csökkentsék a hulladék mennyiséget az életükben. A fogadalmak, amiket ilyenkor tesznek, olyan tevékenységek például, mint a műanyag zacskó használatának a kerülése, az étel maradék csökkentése, fenntartható közlekedési formák választása, munkahelyi és iskolai hiányzás elkerülése.

A No Waste November mozgalmat a Jane Goodall Intézet indítja el minden évben.

Kutatások bizonyítják, hogy ahhoz, hogy egy tevékenység szokássá váljon, legalább egy hónapig követni kell az elhatározást. Dr. Jane Goodall meghív bennünket arra, hogy novemberben tegyünk egy apró lépést annak érdekében, hogy egy óriási ugráshoz vezessen abban, hogy életünk során kevesebb szemét termelődjön.

Jane Goodall Intézet janegoodall.hu


Írunk erről itt is, de kövessétek Facebook oldalunkat is!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.